Overige reiniging particulieren

Los van uw gevel-, dak- en zonnepanelen reiniging  herkent u vast andere onderdelen rondom uw huis welke toe zijn aan reiniging. Hieronder sommen wij een aantal overige reinigingsdiensten op die wij u  kunnen aanbieden;

Graffiti van muren verwijderen

Wij verwijderen deze op korte termijn nadat u contact met ons heeft opgenomen. Desgewenst brengen we een speciale coating aan op de gevel waardoor eventueel nieuw aangebrachte graffiti niet in de gevel kan hechten waardoor verwijdering van de graffiti gemakkelijker is en blijvende schade aan uw gevel tot een minimum wordt beperkt.

Storm en overige schades die voor vervuiling zorgen
Wij zijn ook in te schakelen voor overige vormen van reiniging. Denk bijvoorbeeld aan; het wegpompen van water uit  kelders door overstroming of gebroken riolering, verwijderen graffiti op een gevel of het herplaatsen van dakpannen op uw dak die zijn losgekomen  door storm. Voor elk project bieden wij een passende en vooral betaalbare oplossing.

Vraag een vrijblijvende offerte op, of bekijk onze referenties
U kunt ons ook eenvoudig een Whatsapp bericht sturen. 

 

Woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Doorn, Maarn, Maarsbergen, Amerongen, Leersum en Driebergen-Rijsenburg)? Dan zijn we extra snel bij u!