Specialistische gevelreiniging zakelijk

Uiteraard is iedere gevel anders. Hout, baksteen, beton, staalsoort, kunststof en glas om er maar een paar te noemen. Vaak hebben zakelijke panden een prachtig ontwerp en zijn echte ‘eye catchers’.

Hoewel deze panden direct de aandacht trekken en wellicht een aanwinst zijn voor de omgeving, is er niet altijd uitvoerig nagedacht over de uitvoering van de reiniging en het onderhoud van de gevel of het raamwerk. Dat houdt meestal in dat er gedeelten (of soms volledig) van de gevel of het glaswerk niet periodiek gereinigd worden.

Oplossingen voor uw gevel

Ploeg Reinigingsdiensten voert jaarlijks periodieke reiniging van gevels uit aan zakelijk objecten. Zodra wij een aanvraag ontvangen zullen wij altijd eerst naar het pand komen kijken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het bedenken van een passende oplossing in overleg met u. Dit voortraject kost u niets en is vrijblijvend.

Zodra wij een oplossing voor u hebben zullen wij met u overleggen om een zogenoemd proefstuk te zetten. Indien deze naar wens is voor beide partijen zullen wij overgaan tot het uitbrengen van een eindofferte en indien gewenst de gevelreiniging gaan inplannen. 

Vraag een vrijblijvende offerte op, of bekijk onze zakelijke referenties
U kunt ons ook eenvoudig een Whatsapp bericht sturen.