Gevelreiniging Particulier

Uiteraard is iedere gevel anders. Hout, baksteen, beton, staalsoort, kunststof en glas om er maar een paar te noemen. Verschillende panden hebben een prachtig ontwerp en zijn echte ‘eye catchers’. Hoewel deze panden direct de aandacht trekken en wellicht een aanwinst zijn voor de omgeving, is er niet altijd uitvoerig nagedacht over de uitvoering van de reiniging en onderhoud van de gevel of het raamwerk. Dat houdt meestal in dat er gedeeltes (of soms volledig) van de gevel of het glaswerk niet periodiek gereinigd kan worden.

Maatwerk oplossingen voor uw gevel

Zo is Ploeg Reinigingsdiensten al regelmatig ingezet voor het bedenken van een oplossing voor het reinigen van gevels welke al in jaren niet zijn gereinigd. Zodra wij een aanvraag ontvangen waaruit blijkt dat het om een ‘bereikbaarheid- of materiaal probleem’ gaat zullen wij altijd eerst uitgebreid naar het pand komen kijken. Daarnaast vragen wij u wat er al eerder is ingezet om de reiniging te trachten uit te voeren en welk resultaat dit opleverde, welke tijd hiermee gemoeid was, etc. Vervolgens gaan wij aan de slag met het bedenken van een passende oplossing. Dit traject kost u niets. Zodra wij een oplossing denken te hebben zullen wij met u overleggen om een zogenoemd proefstuk te zetten. Indien deze naar wens is voor beide partijen zullen wij overgaan tot het uitbrengen van een offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte op of bekijk onze referenties.
U kunt ons ook eenvoudig een Whatsapp bericht sturen. 

Woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Doorn, Maarn, Maarsbergen, Amerongen, Leersum en Driebergen-Rijsenburg)? Dan zijn we extra snel bij u!