Specialistische dakreiniging

Regen, wind en droogte wisselen elkaar in rap tempo af. De weersinvloeden doen daken  geen goed en hebben invloed op de weerbaarheid van uw dak. De alg-aanslag die zich vormt is schadelijk voor de dakpannen. Deze worden poreus en kunnen hierdoor tijdens vorst kapot vriezen. Daarnaast ziet het er ook nog eens vervuild uit.

Hoe reinigt Ploeg Reinigingsdiensten uw daken

Door middel van een combinatie van gepaste hogedruk- reiniging (60°) en gebruik van anti-alg middelen verdwijnt mos, aanslag en andere vuiligheid als sneeuw voor de zon. Deze techniek is toepasbaar voor alle soorten dak belegging, met uitzondering van rieten daken. Wij komen altijd langs voor een op maat gemaakte offerte. Belangrijk, aangezien er tijdens dit bezoek wordt beoordeelt hoe de bereikbaarheid is en de mate van vervuiling zodat wij en uiteraard onze klant exact op de hoogte is van wat er moet gebeuren tijdens het reinigen van uw dak. Een vrijblijvend proefstuk gaat vooraf aan de offerte en dakreiniging.

Onderhoud van uw dak

Door het gebruik van antialg middelen blijft uw dak voor langere periode alg-vrij. Indien gewenst, komen wij jaarlijks terug om uw dak opnieuw in te spuiten om de alggroei tegen te gaan.

Een schoon dak en uw ramen gewassen

Tijdens het reinigen komt er een aanzienlijke hoeveelheid vuil naar beneden. Wij zorgen er uiteraard voor dat na de dakreiniging ook uw ramen weer gewassen zijn en het vuil dat van het dak komt wordt verwijderd.

Bent u benieuwd naar onze oplossingen voor gevelreiniging, glasbewassing en overige diensten? Neem dan gerust contact met ons op.